Arriva

Berounsko, Příbramsko: Končí naše čipové karty, časem s nimi za jízdenku nezaplatíte

30. 4. 2024

Vážení cestující,

dovolujeme si Vás s předstihem upozornit, že ukončujeme funkčnost a používání našich čipových karet na Berounsku, Dobříšsku, Hořovicku, Příbramsku a Sedlčansku. V úterý 30. dubna 2024 ukončíme možnost dobíjení elektronických peněženek na čipových kartách v našich autobusech a od 1. listopadu 2024 už s pomocí elektronické peněženky na čipové kartě jízdenku v našem autobusu nezaplatíte. Konec možnosti používat naše čipové karty neplatí pro linky MHD Příbram, kde se pro cestující při platbě jízdného nic nemění.

Prosíme, zvažte další dobíjení elektronických peněženek na čipových kartách, které jsme vydávali jako Bosák bus, Probo bus nebo Arriva Střední Čechy. K elektronické platbě jízdného můžete využívat klasické platební karty, kterými jednoduše platíte třeba za nákupy v obchodech nebo elektronickou PID Lítačku.

Čipové karty, které jsme vydávali na Mladoboleslavsku, nejsou funkční už od integrace místních linek do systému Pražské integrované dopravy v prosinci 2021 a na základě rozhodnutí Dopravního podniku Mladá Boleslav je nelze využívat k platbě jízdného ani na linkách MHD.

Děkujeme za pochopení.