Arriva

I letos podporujeme akci Movember, našim vlakům proto narostly velké kníry

Vyfoťte náš kníratý vlak, přidejte hashtag #arrivamovembercz a můžete vyhrát!

O tradiční a každoroční akci Movember jste už určitě slyšeli. Koná se každý rok a klade si za cíl zvýšit povědomí o zdraví mužů a otevřeně informovat a mluvit o rakovině varlat nebo prostaty, která patří k nejčastějším nádorovým onemocněním mužů. Řekněme si to na rovinu, řada z nás prevenci odsouvá a jde k lékaři až když se zdravotní potíže přihlásí, to už ale může být pozdě! Movember proto vyzývá muže, aby si celý listopad nechali narůst knír a tuto celosvětovou akci podpořili!

Celosvětové úsilí tradičně podporujeme, protože náš kolektiv je plný mužů, kteří vás vozí a doprovází na vašich cestách, opravují naše autobusy i vlaky nebo řídí provoz. V předchozích letech rostly kníry našim autobusům, letos opět i pětici našich vlaků! Pyšným krasavcem s knírem je náš rychlíkový vlak 845.001, .204, .306, .314, .318

Až budete čekat na nádraží třeba na rychlík do Kolína, Mladé Boleslavi  nebo na Kladno, a uvidíte jednoho z našich kníračů, vyfoťte ho a přidejte hashtag #arrivamovembercz. Vaše nejlepší úlovky na konci listopadu odměníme! 

A co vy, taky si necháte narůst knír?

Facebook, Instagram.