Arriva

Mladoboleslavsko míří do PID, v prosinci přestane fungovat čipová karta

Stáhněte si informační brožuru s jízdními řády!

Od neděle 12. prosince se systém Pražské integrované dopravy rozšíří na Mladoboleslavsko. Kromě nových linek a jízdních řádů čekají na cestující i jiné způsoby odbavení a jízdenky. K dispozici budou nejen ty pro jednotlivou jízdu, ale také časové, třeba na měsíc nebo čtvrt roku. Kompletní podrobnosti k jízdním řádům a odbavení naleznete už teď na webových stránkách PID.

Kvůli jinému způsobu odbavení bohužel přestaneme od tohoto termínu přijímat v našich autobusech na Mladoboleslavsku pro platbu jízdného dosavadní čipové karty Arrivy Střední Čechy, případně dříve vydané od firmy Transcentrum nebo i od Dopravního podniku Mladá Boleslav, Bus Line a ČSAD Liberec. Nové odbavovací zařízení čipové karty, které se nyní používají přes 15 let, nenačte. Nabídneme ale možnost odbavit se Lítačkou nebo zaplatit i za jednu jízdenku bankovní kartou stejně jednoduše jako za nákup v obchodě.

V současné době už čipové karty pro Mladoboleslavsko v našem informačním centru na autobusovém nádraží v Mladé Boleslavi neprodáváme. 

Kompletní informace o jízdenkách, způsobech odbavení, ale i o trasách, zastávkách a nových jízdních řádech na Mladoboleslavsku naleznete na webových stránkách PID. Informace se průběžně doplňují a aktualizují.

Kartu PID Lítačka je možné si vyřídit on-line nebo na příslušných pobočkách. V Mladé Boleslavi například na autobusovém nádraží v pokladně ČD.

Stáhněte si informační brožuru k integraci PID s jízdními řády! Tištěná brožura s jízdními řády bude k dispozici i v našich autobusech a v informačním centru v Mladé Boleslavi na autobusovém nádraží.

Děkujeme za pochopení.