Arriva

V dalším ArRevue píšeme o tom, jak vybíráme autobusy nebo jak vzniká hlášení

Máme pro Vás hru Arrivo, nezlob se!

Hlavní téma nového čísla našeho časopisu řeší záludnou otázkou výběru nového autobusu. Podle čeho vybíráme ten nejvhodnější autobus, kdy je lepší kloubový autobus a kde se naopak uplatní klasický autobus? Na problematiku výběru vhodného autobusu se jsme se ptali našich řidičů i zástupců objednavatelů a organizátorů dopravy. 

V okénku do centrály jsme vyzpovídali managera pro klíčové zákazníky Radka Chobota, který se ve veřejné dopravě pohybuje už 12 let a disponuje mnoha zkušenostmi spojené právě s nákupem nových autobusů.

Určitě Vás zaujme i příběh našeho mladého průvodčího Riccarda Cucchiariniho, kterého vám představíme v rubrice "Jezdí s námi". Jeho vyprávění o vášni k práci na dráze si vás určitě získá!

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vznikají hlášení ve vlaku? Toto zákulisí vám poodhalí pan Karel Zajíc, jehož hlas můžete slyšet v našich vlacích.

Nezapomněli jsme ani na Vánoce. V tomto čísle Vám přinášíme několik receptů na tradiční horské nápoje. Malí i velcí čtenáři se mohou těšit na hru Arrivo, nezlob se! Dostanete všechny figurky do depa?

Pěkné čtení!