Arriva

Nové ArRevue je o naší mladé generaci, přinášíme také přehled dopravních škol

V křížovce můžete vyhrát výlet s naší úžasnou Karosou ŠD 11 Tourist.

Zpříjemněte si adventní čas a čekání na Ježíška a přečtěte si naše nové Arrevue! Stejně jako při přechozích vydáních je plné zajímavých informací z Arrivy i dopravy.

Velkým tématem tohoto vydání ArRevue je mladá generace. Přinášíme zajímavé životní příběhy našich mladých talentů. Proč se Honza stal strojvedoucím? Proč je Adam mechanikem? A co baví Františka na řízení našeho autobusu na trase mezi Libercem a Prahou? Nejen na tyto otázky se dozvíte odpovědi.

Podívali jsem se do našich databází na křestní jména našich zaměstnanců. Tipnete si, jaké je nejčastější ženské a mužské jméno v Arrivě? A co říkáte na netradiční jména jako Horymír nebo Avila, znáte našeho řidiče s takovým jménem?

Zima klepe na dveře a na řadě míst republiky už několikrát napadl sníh, všichni řidiči už snad mají na svých plechových mazlíčcích přezuto na zimní pneumatiky. Spousta z nás si ale láme hlavu, jestli není lepší obout celoroční pneumatiky. Pro snadnější rozhodnutí jsme vlastnosti "celoroček" podrobili testování. Rozhodnutí je tedy už jen a jen na vás.

Deváťákům na základních školách se blíží termín pro podání přihlášky na střední školu a spousta rodičů i dětí si s tím dlouze láme hlavu. Pokud to vašeho potomka táhne k dopravě, usnadnili jsme vám rozhodování a výběr a přinášíme přehled dopravních škol napříč celou republikou.

Na své si v tomto čísle přijdou i milovníci historických klenotů a s nostalgií mohou zavzpomínat na staré časy u legendární Karosy ŠD 11 Tourist. Tentokrát s jedinečnou soutěžní křížovkou, za jejíž vyluštění můžete vyhrát výlet s tímto naším nádherným historickým autobusem.

Neváhejte a přečtěte si další číslo našeho časopisu ArRevue!

Přejeme pohodové čtení a klidný konec roku 2022.