Arriva

V mapě zjistíte, kde je váš spoj. Zobrazujeme polohu všech našich vlaků i autobusů

Stačí kliknout na jednu z oranžových ikon na hlavní stránce našeho webu.

Po našich vlacích a autobusech jezdících na městských linkách na Kladně, jsme rozšířili sledování polohy našich vozidel na všechny vozy.

Vybrali jste si spoj, kterým potřebujete na nádraží. Cestou si ale ještě chcete koupit něco dobrého k jídlu, a tak přemýšlíte, jestli budete mít dost času vybrat si v záplavě pečiva v pekárně. At už čekáte na zastávce třeba na Chodském námětí v Plzni, u divadla na Kladně, u Prioru v Přerově, Třinci, Trutnově nebo na jakékoliv stanici, v níž zastavuje náš autobus, máte vyhráno. Stačí otevřít mapu na webu a zjistíte, kde se autobus nachází, jestli jede na čas nebo má drobné zpoždění. Do systému jsou zařazeny všechny naše autobusy, nejen ty v MHD a integrovaných systémech, ale i dálkové z Prahy do Krkonoš nebo Arriva Expressy na všech třech linkách z hlavního města na sever Čech a z Olomouce do Brna.

Stejně jako u vlaků a autobusů MHD Kladno, i v tomto případě jde o unikátní řešení, kdy naši počítačoví specialisti museli vyřešit řadu převodníků mezi jednotlivými systémy. Na hlavní stránce našeho webu vpravo nahoře jsou dvě známé oranžové ikony. První je pro autobusy, druhá pro vlaky. A právě tady si stačí kliknout a rychle se dostanete k poloze spojů v naší mapě. 
Usilovně pracujeme na tom, abyste co nejdřív viděli polohu našich autobusů i v aplikaci ARRIVA CZ, v níž budou brzy i další užitečné funkce.