Arriva

Léto s Arrivou: Výlet do pivovaru, safari nebo splutí řeky se koupí s jízdenkou

Letní dobrodružství se snadno koupí v e-shopu Arrivy!

Arriva odveze cestující vlakem po celé léto na výlety – třeba do pivovaru, zoologické zahrady nebo na vodu. Vydat se za zážitkem je velmi jednoduché, stačí si vybrat z tipů na výlet, případně si jednoduše v e-shopu Arrivy koupit akční balíček zážitku i s jízdenkou na jednom místě a na "jedno kliknutí". Pak už stačí jen nasednout do vlaku a zbytek je zařízený! 

Celé léto bude navíc ve znamení soutěže o jedinečné zážitky. Noc v Safari hotelu nebo hotelu Babylon v Liberci. Zní to skvěle, že? Stačí poslat jízdenku a těšit se na jedinečný zážitek!

Splutí řeky Jizery na kánoi, zpět vlakem nebo na koloběžce

Třeba z Prahy je možné si vyjet rychlíkem Arrivy směr Liberec a Český ráj. Tam bude možnost si zajet na koloběžkách na Malou Skálu po cyklotrase Greenway Jizera a dostat k tomu oběd. Na zpáteční cestě stačí nasednout do lodě a sjet zpět z Malé Skály do Dolánek. Balíčky jsou připraveny přímo na míru dvojici, rodině nebo partě kamarádů.

Hornické muzeum v Příbrami

Hornické muzeum v Příbrami bylo založeno v roce 1886 a je největším v Česku. K vidění je tady na čtyřicet stálých expozic situovaných v historických a památkově chráněných objektech Ševčinského, Vojtěšského, Anenského a Drkolnovského dolu a v hornické chalupě na Březových Horách. Součástí prohlídky rozsáhlého podzemí je i atraktivní jízda hornickým vláčkem, fárání důlním výtahem a sjezd do dolu po skluzavce. Za hornickou historií jezdí rychlíková linka R26 a cestující mohou i s jízdenkou získat zvýhodněný vstup do jedinečného muzea.

Zoo Dvůr Králové

Návštěva Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem je dalším zážitkem, na který se nezapomíná. Celou letní sezonu se mohou cestující těšit na soutěž o zážitky v podobě krmení exotických zvířat nebo projížďku safari parkem. Hlavní odměnou je ubytování přímo v Safari hotelu. Doprava od vlaku ve Dvoře Králové nad Labem k zoo je zajištěna ve spolupráci se společností KAD.

Budějovický Budvar

Chloubou českého pivovarnictví je už od roku 1895 pivovar Budějovický Budvar. To vědí nejen domácí milovníci piva, ale i po celém světě, kam se zlatavý mok z Českých Budějovic vyváží. Zájemci mohou vidět postup proměny křišťálově čisté vody a chmele v orosenou lahev s exportní etiketou a co ještě k tomu ochutnat točené a nemyslet přitom na tradiční otázku: „Kdo bude řídit domů?“ Arriva má řešení, zájemce odveze vlakem!