Arriva

Školní autobusy mají prázdniny, posilujeme ale některé cyklobusy

Každou středu dáváme tipy na výlet a super ceny v letní soutěži!

Autobusy v prázdninovém režimu

Během července a srpna jezdí už tradičně naše autobusy podle prázdninového jízdního řádu. Nejedou tak hlavně spoje, které obvykle vozí školáky. Aby vám žádný autobus neujel, je lepší si zaběhnuté cesty autobusem ověřit ve vyhledavači spojení. Omezení platí do konce prázdnin, od 1. září vyjedou opět všechny spoje.

Cyklobusy v provozu, v červenci bohužel bez Čerchova

Letní prázdniny a dovolené a chuť poznávat naopak posilují naše cyklobusy. Stejně jako v předchozích letech vás i s kolem dovezeme opět na Drahanskou vrchovinu, do Orlických, Železných a Krušných hor nebo do Českého lesa, po celé Šumavě a z Plzeňska i za hranice republiky. Řada cyklobusů jezdí o prázdninách i v pracovních dnech.

Kvůli stavebním úpravám se však milovníci rozhledů nedostanou v červenci naším autobusem na Čerchov. Od 3. do 25. července linka bohužel nejede. Na 1 042 metrů vysokou dominantu Chodska vás ale letos vyvezeme o měsíc déle, nově pojedeme o víkendech i po celý říjen. V srpnu, září a po celý říjen vám ušetříme nohy a na Čerchov vás dovezeme ve stejných časech jako v předchozích letech. Z Capartic jezdí spoje beze změny v 10:15, 11:30, 13:14, 15:15 a 16:40. Zpět do rozhledny dolů se vrátí v 10:40, 13:29, 15:50 a 17:25.

Vlakem na výlet podle našich tipů a soutěž o lákavé ceny

Většina z nás si myslí, že má Česko procestované nejen na kole, ale i pěšky. Vždycky je ale co objevovat, proto vám každou středu přinášíme letní tipy kam se podívat. Hoďte starosti za hlavu a udělejte si volný den a vydejte se našimi rychlíky za krásami Čech, protože každý den volá po výletu a je jedno kam, s kým a kdy pojedete!

Kromě výletu naším rychlíkem můžete i soutěžit a vyhrát horské kolo za 20 tisíc korun, nákup za 15 tisíc na eshopu Kalas nebo dvacet poukázek na nákup v Hudy sportu za tisícovku. Do soutěže se zapojíte velmi jednoduše. Na každé jízdence je unikátní kód, který zadáte na našem webu do připraveného formuláře a další, tentokrát soutěžní, dobrodružství může začít. Přihlásit můžete každou svoji jízdenku a tím šanci na výhru zvýšit. Losovat budeme v prvním zářijovém týdnu!

Krásné léto přeje Arriva!