Arriva

Nové číslo časopisu ArRevue

Máme pro Vás už čtvrté číslo našeho časopisu ArRevue!

A co si v dalším jeho vydání můžete přečíst?

Hlavním tématem tohoto vydání jsou nové uniformy pro naše řidičky a řidiče, v nichž je budete brzy vídat. Ukážeme Vám také výběr zajímavých uniforem po světě. V rubrice o legendách si můžete přečíst o autobusech na dřevoplyn.

V našem vlaku jsme zastihli Vandu Hybnerovou a s herečkou jsme udělali rozhovor, když jela do Uherského Brodu. VIP řidičem je v tomto čísle automobilový závodník a letošní mistr světa v kategorii WRC 2 Jan Kopecký, s ním jsme si povídali o touze vítězit, autech bez klimatizace a dopravních kolonách.

Neméně zajímavým tématem jsou knihy v autobusech a nabídka zajímavé četby, což může být i dobrý tip pro nákup dárku. Nezapomněli jsme ani na letošní Granty, které Arriva pravidelně uděluje a podporuje zajímavé projekty svých zaměstnanců.

Přečíst si můžete i článek o nejkrásnějších železničních viaduktech v republice, což může být i perfektní tip na zajímavý výlet. A když už jsme u výletů, podíváme se na kuchyni našich východních sousedů, Slováků, kam si můžete zajet třeba na víkend naším vlakem!

Přečtěte si další číslo našeho časopisu ArRevue!