Arriva

Po pěti letech jsme obhájili Czech Superbrands, díky našim zaměstnancům

Máme velkou radost!

Máme velkou radost! Po pěti letech jsme totiž obhájili ocenění v prestižním programu Czech Superbrands, který dokazuje speciální postavení značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands získávají společnosti s vynikající pověstí a zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah.

Projekt si od svého vzniku ve Velké Británii získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands chápána jako speciální ocenění, které na základě jednotných kritérií a metod každoročně identifikuje nejlepší z nejlepších značek v téměř 90 státech na pěti kontinentech.

Tento úspěch je díky celé velké rodině Arriva, která dělá napříč republikou všechno proto, aby se cestující dostali do svých cílů. Díky všem zaměstnancům!

Generální ředitel Daniel Adamka k ocenění říká: „Jsem neskutečně hrdý, že jsme opět získali ocenění v prestižním programu Czech Superbrands. Certifikát jsem převzal za všechny naše zaměstnance, kteří se společně podílí na tom, abychom i v této nelehké době poskytovali kvalitní služby ve veřejné dopravě. Všem děkuji a věřím, že i nadále budeme společně budovat značku Arriva.“