Arriva

Další číslo našeho časopisu je nabité tipy na výlet, historií i současností

Začtěte se do autobusové historie, dáme Vám tip na výlet naším vlakem!

Naši zaměstnanci jsou pro nás klíčoví, proto jsme hlavní téma věnovali právě jim a výsledkům nedávného zaměstnaneckému průzkumu. Jsme rádi, že lidé pracující v Arrivě oceňují jistotu zaměstnání a ve své práci vidí smysl. 

Jaro pomalu láká k dobrodružným výletům do přírody, připravili jsme pro Vás několik inspirací a tipů, jak si co nejvíce vychutnat krásná místa. Naše vlaky na rychlíkové lince R14 z Liberce do Pardubic a do Ústí nad Labem projíždí okolo velké řady takových míst, k dopravě na výlet je tato linka jako stvořená!

Věděli jste, že za Škodu 706 RTO sběratelé platí i pět milionů korun? Více takových zajímavostí najdete v rubrice Autobusová historie ČS.

Nepřehlédněte ani příběh našeho mistra strojvedoucích Emila Kanii, kterého Vám představíme v rubrice "Jezdí s námi". Jeho poutavé vyprávění o začátcích na dráze se Vám určitě bude líbit. A že má na co vzpomínat! Jako strojvedoucí totiž pracuje více než třicet let.

Pro hotové fajnšmekry jsme připravili téma jako stvořené: udit, nebo sušit? A nezapomněli jsme ani na naše obvyklé Okénko do centrály, kde se Vám představuje Jan Schödlbauer, obchodní ředitel společnosti Arriva vlaky.

Tak se na chvilku zastavte a vychutnejte si toto nabité číslo!